Reciclarea uneltei şi acumulatorului dvs.

În cazul în care veţi avea nevoie de înlocuirea produsului dvs. DEWALT sau nu-l veţi mai utiliza, vă rugăm să nu-l depozitaţi împreună cu deşeurile menajere. Prevedeţi colectarea selectivă pentru acest produs.

Colectarea selectivă a produselor uzate şi a ambalajelor permite reciclarea şi refolosirea materialelor. Reutilizarea materialelor reciclate contribuie la prevenirea poluării mediului înconjurător şi reduce cererea de materii prime.

Regulamentele locale privind colectarea selectivă a produselor electrice pentru uz casnic vă pot fi oferite în locaţiile gropilor de gunoi locale sau de către distribuitor în momentul achiziţionării unui produs nou. DEWALT pune la dispoziţie o unitate pentru colectarea şi reciclarea produselor DEWALT, a celulelor şi bateriilor reîncărcabile, odată ce acestea au ajuns la finalul duratei lor de viaţă. Pentru a beneficia de acest serviciu, vă rugăm să returnaţi produsul dvs. la oricare dintre agenţii noştri de reparaţii autorizaţi DEWALT care îl va colecta pentru dvs.

Apăsaţi aici pentru a găsi cel mai apropiat agent de reparaţii autorizat DEWALT